Rygsækken er klar

Sådan kommer du nemmere af sted

Eneste forberedelse: Mad og drikke i tasken og så af sted.

Er det regn og blæst, skal der nogle gange lidt overvindelse til, for at man ikke overtaler sig selv til at blive inde i varmen. En pakket taske, der altid er klar på sin plads, kan være en god hjælp. Se forslag til pakkeliste herunder.
rygsaek-pakket-som-inspiration-til-at-komme-afsted-paa-tur-med-boernene

Ud over pakken med førstehjælpsudstyr (som er omtalt i et andet blogindlæg), så er der nogle ting, som man efter min mening altid bør medbringe på ture i naturen.

Hvis man dedikere en rygsæk til at være den der altid er med, så kan det hele have sin plads i den. Det eneste, der så skal pakkes når man vil af sted, er mad og drikkevarer.

Forslag til indhold (vinter):

  • Kassen med førstehjælpsudstyr
  • Skiftetøj – kan pakkes i vandtætte poser. Sug eventuelt luften ud med en støvsuger, inden posen lukkes. Det synes mange børn i øvrigt også er sjovt at hjælpe med.
  • Lille presenning på 3×3 meter med en snor i hvert hjørne. Kan hurtigt bredes ud mellem træer i regnvejr, så man kan komme i læ. Eller som skygge for solen, eller til at sidde på eller… Den kan rulles sammen og bindes uden på rygsækken – det er standardudstyr, der efter min mening er helt uundværlig.
  • Forskellige spil som kan anvendes ude, afpasset til børnenes alder (og også lidt til inde i et shelter i regnvejr)
  • Snitteknive, snor, lup, stearinlys, tændstikker, plastikbøtter til vanddyr

Om sommeren suppleres med solcreme, myggebalsam og solhatte.