Spørgsmål

Sig mig, er det også jer, der afvikler førstehjælpskurser gennem Nordjysk Førstehjælp?
Ja, det er rigtigt. Faktisk er det hovedbeskæftigelsen, og de fleste af førstehjælpskurserne er for voksne med ansvar for børn (børnehaver, skoler, daginstitutioner, sportsklubber). En del af kurserne afvikles i naturen.

Arrangerer I også kurser og guidede ture, som ikke fremgår af listen?
Ja, helt bestemt. Kontakt os endelig for et uforpligtende tilbud.

Kan jeg få pengene retur for en vare eller aflyse et kursus eller en tur?
Ja, selvfølgelig! Du kan læse alt om det i Børninaturens handelsbetingelser.

Må jeg videresende eller kopiere e-bøger og guides?
Nej, desværre. Men du må meget gerne fortælle andre om dem!

Hvor meget ansvar påtager børninaturen.dk sig?
Jeg påtager mig ansvaret for at hjælpe dig så meget jeg overhovedet kan med at komme ud i naturen og få gode oplevelser sammen med dine børn. Jeg brænder virkelig for sagen!

Jeg kan der imod ikke påtage mig ansvaret for hvad der måtte ske med dig eller de børn du har ansvaret for, på baggrund af hvad du har læst på børninaturen.dk eller i de publikationer, der er tilgængelige på siden.