Naturens frodige underverden

Se det hele nede fra, når solen skinner!

Opskriften er ganske simpel. Medbring et tæppe og placer familien på ryggen i frodig vegetation i sommerhalvåret – som altid gerne med kulinariske oplevelser i bagagen i form af sundt slik.

blomster set nedefra

Det er super hyggeligt at ligge på et tæppe i naturens frodige underverden. Her kan man nyde synet af blomster, træer, insekter og skyer – det er særlig flot i modlyset.

ranunkler set nedefra   blomster børn i naturen

En dag i sommerferien, hvor der måske ikke er de store planer, så er det faktisk muligt med en lille gratis aktivitet, som er særdeles lærerig for både børn og voksne. Hvis solen skinner er det flottest, og det må meget gerne blæse så skyerne driver.

mælkebøtte frø med børn i naturen

En anden mulighed er den pludselige indskydelse, det perfekte tidspunkt, som nogle gange kommer helt af sig selv, hvis blot man griber muligheden: Cykelturen gennem parken på vej hjem en travl hverdagseftermiddag eller måske et lille stop ved en motorvejsrasteplads på vej til familiefest i den anden ende af fædrelandet. Mange børn er ekstra meget med på ideen, når det gælder spontane overraskelser.

skyer på himlen