Handelsbetingelser

Hvem handler du med?
Børninaturen.dk ejes af: Naturformidling og salg v/Henrik Vang Christensen
Adresse: Vustholmevej 128, 9690 Fjerritslev
Mobil: 40 47 84 27   ∗   Mailadresse: henrik@boerninaturen.dk

CVR-nummer: 35266461

Alle priser oplyst i webshoppen på børninaturen.dk er i dkk og inklusiv moms.

Kurser, events og guidede ture, som ikke udbydes til køb online, men afregnes ved fremsendelse af faktura, efter at arrangementerne er afholdt, er ligeledes alle inklusiv moms.

Det er således meget nemt: Samtlige priser opgivet på Børn i naturen er inklusiv moms.

Køb af e-bog eller e-guide
Når du vil købe et digitalt produkt til download, skal du klikke på ”Køb” og derefter udfylde felterne med navn, adresse og e-mail adresse. Efter endt betaling, vil der blive sendt en ordrebekræftelse og en kvittering, samt en mail med link til download af produktet på børninaturen.dk. Alt bliver sendt til den e-mail adresse du har oplyst.
Du betaler med dankort via NETS.

Som forbruger har du normalt 14 dages fortrydelsesret. Denne fortrydelsesret bortfalder ved digitale varer og ydelser så snart det købte tages i brug, da det derefter ikke kan tilbageleveres.

Køb af en guidet tur
Når du vil købe en guidet tur, finder du de enkelte ture i shoppen. Her skal du klikke på ”Køb” efter at du har valgt den dato, du vil deltage. Derefter skal du udfylde felterne med navn, adresse og e-mail adresse. Efter endt betaling, vil der blive sendt en ordrebekræftelse og en kvittering, som herefter fungerer som din billet. Du betaler med dankort via NETS.

Som forbruger har du normalt 14 dages fortrydelsesret. Dette gælder også ved køb af guidede ture. Hvis du fortryder et køb, skal du henvende dig per mail på henrik@boerninaturen.dk, for at aflyse. Dankorttrækningen vil herefter blive tilbageført.

Må du aflyse deltagelse i en guidet tur på grund af sygdom, så kontakt os på 40478427. Du vil herefter få pengene retur efter nærmere aftale.

Børn i naturen forbeholder sig ret til at aflyse en guidet tur, grundet for få tilmeldte, sygdom eller andet uforudset. I så tilfælde tilbagebetales hele beløbet. Aflysning vil ske til den opgivne mailadresse, samt eventuelt opgivet telefonnummer.

Køb af fysiske produkter
Når du vil købe et produkt, skal du klikke på ”Køb” og derefter udfylde felterne med navn, adresse og e-mail adresse. Efter endt betaling, vil der blive sendt en ordrebekræftelse og en kvittering. Du betaler med dankort via NETS.

Alle priser oplyst i webshoppen på børninaturen.dk er i dkk og inklusiv moms. Priserne på fysiske varer er alle inklusiv forsendelse til adresser i Danmark.

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret. Hvis du fortryder et køb, retter du henvendelse per mail til henrik@boerninaturen.dk. Du betaler selv forsendelsesomkostninger ved tilbagelevering af varen. Når varen er retur, vil dankorttrækningen blive tilbageført.

Fortrydelsesret ved køb af e-bøger og e-guides
Du har 14 dages fortrydelsesret ved køb af en e-bog eller en e-guide. Har du fortrudt købet, men ikke downloadet produktet inden for 14 dage, kan du sende en e-mail med konto oplysninger til henrik@boerninaturen.dk hvorefter du får hele beløbet retur. Har du downloadet produktet, kan pengene ikke refunderes.

Persondatapolitik
Dine personlige oplysninger vil blive behandlet fortroligt, og vil under ingen omstændigheder blive videregivet til 3. part.
Børninaturen.dk opbevarer ikke dine kreditkort oplysninger.

Hvad kræves der for at se downloadede produkter
Hvis ikke andet er nævnt, er alle digitale produkter til download tilgængelige som pdf dokumenter.

Copyright
E-bøger, guides og andre produkter købt til download, må kun benyttes til eget brug.
Alle rettigheder til produkter på børninaturen.dk tilhører Henrik Vang Christensen og må hverken kopieres eller videresendes. Der må gerne citeres, men kilden skal tydeligt angives.

Forbehold
Børninaturen.dk kan ikke påtage sig ansvaret for, hvad der måtte ske med dig eller de børn du har ansvaret for, på baggrund af hvad du har læst på børninaturen.dk eller i de publikationer, der er tilgængelige på siden.