Bustur med guide i Nationalpark Thy, inklusiv frokost, 4 timer Grupper

Oplev og smag på Nationalpark Thy

– guidet bustur i den centrale del af Nationalpark Thy inklusiv frokost på Stenbjerg Kro

Varighed: 4 timer (inklusiv frokost)

For grupper: 20 – 50 personer

Guidet bustur i Nationalpark Thy
Udsigt over Hanstholm vildtreservat

Med lokal guide bliver du præsenteret for den unikke natur i Nationalpark Thy med klithede, sandflugtplantager og landbrugsland. Du hører om naturkatastrofen der har formet landskabet og påvirket menneskers muligheder for at leve i den barske natur.

nationalpark thy boegestedrende soemaerke   Thagaards plantage nationalpark thy

Busturen foregår i den nordlige del af nationalparken med flot udsigt over Hanstholm Vildtreservat. Guiden præsenterer karakteristiske naturtyper og fortæller om dyrelivet i parken.

Kulturhistorien belyses blandt andet med gåtur i Thagaards Plantage og besøg ved den tilsandede og efterladte kirke i Tvorup.

På turen fortælles om tilblivelsen af Danmarks første Nationalpark, om de fremtidige planer og om hvilke mål der allerede er nået.

Disse fantastiske oplevelser bliver krydret med smag på fødevarer der alle produceres i Nationalpark Thy. Lokale specialiteter servers på Stenbjerg Kro efter 3 timers guidet bustur i den centrale del af Nationalpark Thy.

Frokost på Stenbjerg Kro Nationalpark platte Stenbjerg Kro

Turen byder på to mindre gåture i varieret terræn. Samlet længde ca. 3-4 km. Gode gåsko og praktisk udetøj og evt. kikkert anbefales.

Udover den guidede bustur er der i prisen inkluderet frokost på Stenbjerg Kro med en fri vand/øl og kaffe på turen (min. 20 personer max. 50 personer). Køreruten er ca. 45 km.

Mødested Stenbjerg Kro, Stenbjerg Kirke Vej 21, 7752 Snedsted (eller efter aftale)

Pris: Kontakt os for tilbud

Guide: Elsemarie Nielsen, biolog